Zbornik znanstvenih radova CommForum 2015

Zbornik znanstvenih radova CommForum 2015

Zbornik znanstvenih radova Reconciling the Traditional and Contemporary: the New Integrated Communication sadrži niz znanstvenih analiza, praktičnih primjera i osvrta na različite komunikacijske fenomene te studije slučaja i analize o načinima prilagodbe organizacija i medija modernom dobu u kojem živimo. Radovi su prošli zahtjevan recenzentski postupak, a u njihovoj kategorizaciji sudjelovalo je više od 20 recenzenata.

Zbornik kojeg su uredili prof. dr. sc. Dejan Verčič, dr. sc. Damir Jugo i Lana Ciboci, mag. comm. donosi 38 izvrsnih cjelovitih znanstvenih radova iz odnosa s javnošću, menadžmenta, medija i interdisciplinarnih znanosti predstavljenih na prvoj međunarodnoj znanstvenoj konferenciji o integriranoj komunikaciji u ovome dijelu Europe Communication Management Forum koju je organizirala Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment.

Rezultati istraživanja znanstvenih radova objavljenih u zborniku donose odgovore na pitanja o načinima korištenja društvenih mreža u komunikacijskoj industriji, kako se tradicionalni i suvremeni komunikacijski alati i kanali koriste u promociji turističkih destinacija, kako tvrtke u suvremenom okruženju koriste potencijale online komunikacije prilikom kriznog komuniciranja te koliko na cjelokupnu komunikaciju pojedinih institucija utječe njihova interna, a koliko eksterna komunikacija.