Upiši Bernays i postani
dio Generacije B

Generacija B je skup mladih ljudi u potrazi za izvrsnošću. Ova generacija zna što želi i uvijek će napraviti najbolji odabir. Generacija B ne slijedi gomilu i spremna je odbaciti ustaljene protokole kako bi izabrala vlastiti put prema uspjehu. Ona živi punim plućima i nezaustavljivo korača prema svojim ciljevima i ambicijama.

Generacija B bez kompromisa bira samo najbolje i ne zadovoljava se polovičnim rješenjima. Njihova odlučnost čini ih liderima koji pristaju samo na original. Bez obzira na posljedice, Generacija B ima jasna očekivanja od sebe i drugih i nikada ne odstupa od svojih uvjerenja. U svakom poslu koji radi traži priliku za dokazivanje.

Upiši Bernays i pronađi se u #GenB!

REZERVIRAJ RAZGOVOR

Upoznaj Digitalne Buddyje!

Sve što želiš pitati i znati o Bernaysu u seriji kratkih interaktivnih videa otkrivaju ti naši Digitalni Buddyji Petra i Jakob!

Zato brzo klik dolje na jednu od tri kategorije, odaberi između 45 pitanja o Bernaysu i saznaj baš sve što te zanima.
STUDIJI ZA ATRAKTIVNA ZANIMANJA
Otvaramo ti vrata u dinamični svijet komunikacijskog menadžmenta, upravljanja komunikacijama, odnosa s javnošću, poslovne ekonomije, menadžmenta u turizmu, menadžmenta u sportu, međunarodnog menadžmenta, menadžmenta održivog razvoja, a ukoliko želiš postati poslovni lider i moderni menadžer tu je i studij vodstva i menadžmenta.
MENTORSKA PODRŠKA I UGODNA ATMOSFERA
Uz nas ćeš osjetiti punu podršku u svakom trenutku studiranja. Profesori mentori, sjajna studentska služba i kolege koji su tu za sve tvoje nedoumice, kao vodič kroz studentske pustolovine. Studiraj u poticajnoj i kreativnoj atmosferi koja potiče tvoj razvoj, učenje, međusobnu podršku i suradnju među studentima i profesorima i izvlači iz tebe ono najbolje.
ISKUSNI PREDAVAČI – BUDUĆI POSLODAVCI
Profesori nisu samo profesori, oni su dokazani i iskusni stručnjaci s iskustvom izvan akademskog sustava koji na jednostavan i zanimljiv način prenose svoja praktična poslovna iskustva. Prepoznat će tvoj potencijal i usmjeriti te da se razvijaš u pravom smjeru. Networking je kod nas prisutan na sasvim novoj razini!
KARIJERA VEĆ ZA VRIJEME STUDIJA
Stečeno znanje od prve godine studija primjenjuješ u praksi kod 150 partnera za stručnu praksu. Osjeti pravi svijet rada i suradnje s istaknutim stručnjacima u renomiranim tvrtkama, agencijama, istraživačkim institutima i medijskim kućama i osiguraj si radno mjesto već za vrijeme studija.
MEĐUNARODNO ISKUSTVO I ERASMUS+
Provedi semestar ili odradi stručnu praksu u inozemstvu. Biraj između više od 20 visokih učilišta u Bernaysovom Erasmum+ programu, upoznaj život, studiranje, kulturu i poslovne izazove u Italiji, Austriji, Njemačkoj, Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Turskoj, Francuskoj ili Belgiji. A onda se sa stečenim znanjem vrati natrag.
PRAVI STUDENTSKI ŽIVOT
Autentičan studentski život na Bernaysu uključuje neprestanu interakciju sa studentima različitih godina, aktivno sudjelovanje u izvannastavnim aktivnostima poput klubova i sportskih timova te poticajno radno okruženje u kojem možeš razvijati vlastite projekte i surađivati s kolegama radi ostvarivanja svojih ciljeva i interesa.