Započela nastava za 9. generaciju Propedeutike psihoterapije

Započela nastava za 9. generaciju Propedeutike psihoterapije

7.2.2024

Zadovoljstvo polaznika prethodnih osam generacija stručnošću i iskustvom predavača koji sudjeluju u programu Propedeutike psihoterapije na Bernaysu, te kvaliteta provedbe Programa rezultirala je devetom generacijom

Nakon jesenskog upisa i početka nastave za osmu generaciju, koja već uveliko pohađa nastavu i polaže ispite, započela je nastava i za devetu generaciju polaznika programa Propedeutika psihoterapije u organizaciji Veleučilišta Edward Bernays.

Dobrodošlicu novoj generaciji polaznika poželio je voditelj Bernays akademije Franjo Skoko te tom prilikom polaznike dodatno upoznao s detaljima provođenja Programa.

Teorijska nastava započela je predavanjem prof. dr. sc. Predraga Zarevskog iz kolegija Opća psihologija.

Program Propedeutika psihoterapije namijenjen je polaznicima koji su u procesu stjecanja uvjeta za savjetodavnog terapeuta, a Bernays ga provodi od 2018. Kroz 10 kolegija i 17 predavača donosi znanja iz područja psihologije, medicine (psihijatrije), socijalnog rada i rehabilitacijskih znanosti potrebna za obavljanje djelatnosti psihoterapije u slučajevima kada polaznik psihoterapijske edukacije ne udovoljava uvjetima potrebnog formalnog obrazovanja prema Zakonu o djelatnosti psihoterapije.

Program traje 585 sati te se sastoji od 405 sati teorijske nastave i 180 sati stručne prakse uz nastavno opterećenje od 60 ECTS bodova.

Polaznicima devete generacije Propedeutike psihoterapije želimo dobrodošlicu na Bernays i puno uspjeha u pohađanju programa.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.