Započela nastava za 8. generaciju Propedeutike psihoterapije

Započela nastava za 8. generaciju Propedeutike psihoterapije

5.10.2023

Prvi korak u procesu stjecanja licence za savjetodavnog terapeuta

Zadovoljstvo polaznika prethodnih generacija stručnošću i iskustvom predavača koji sudjeluju u programu Propedeutike psihoterapije na Bernaysu, te kvalitetom provedbe Programa, ove godine rezultiralo je 8. generacijom novih polaznika.

Prvi susret s novom generacijom otvorio je voditelj Bernays akademije Franjo Skoko koji je poželio dobrodošlicu polaznicima te ih upoznao s detaljima provođenja Programa. Tom prilikom polaznicima je također predstavljen i program Psihoterapijski praktikum, ciklus od devet radionica koje će se održavati svakog drugog ponedjeljka u mjesecu od 18-20 sati u prostorijama Veleučilišta. Prva je na rasporedu već u ponedjeljak, 9. listopada na kojoj gostuje Hrvoje Handl dr. med., a otvorena je za sve zainteresirane.

Teorijska nastava započela je predavanjem prof. dr. sc. Predraga Zarevskog iz kolegija Opća psihologija.

Program Propedeutika psihoterapije namijenjen je polaznicima koji su u procesu stjecanja uvjeta za savjetodavnog terapeuta, a Bernays ga provodi od 2018. Kroz 10 kolegija i 17 predavača donosi znanja iz područja psihologije, medicine (psihijatrije), socijalnog rada i rehabilitacijskih znanosti potrebna za obavljanje djelatnosti psihoterapije u slučajevima kada polaznik psihoterapijske edukacije ne udovoljava uvjetima potrebnog formalnog obrazovanja prema Zakonu o djelatnosti psihoterapije.

Program traje 585 sati te se sastoji od 405 sati teorijske nastave i 180 sati stručne prakse uz nastavno opterećenje od 60 ECTS bodova.

Polaznicima osme generacije Propedeutike psihoterapije želimo dobrodošlicu na Bernays i puno uspjeha u pohađanju programa.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.