"The Life Savers Program" - studenti usvojili ključne vještine pružanja prve pomoći

"The Life Savers Program" - studenti usvojili ključne vještine pružanja prve pomoći

19.3.2024

Groupama osiguranje u suradnji s Udrugom Stepp u sklopu "The Life Savers Programa" provelo je edukaciju prve pomoći na Bernaysu!

Osnove prve pomoći svima su važne i uvijek dobrodošle za znati kako bi se u nepredviđenim okolnostima i nesrećama postupilo pravilno, brzo i efikasno.

Studenti, predavači, alumni studenti i djelatnici Bernaysa sudjelovali su u edukaciji prve pomoći te sa znanjem kojeg su stekli uistinu u budućnosti nekome mogu spasiti život. Ovu hvale vrijednu edukaciju provodi Groupama osiguranje u suradnji s Udrugom Stepp u sklopu The Life Savers Programa.

Edukacija je pokrivala osnove prve pomoći, tehnike reanimacije i postupke kod gušenja ili opekotina. Sudionici su imali priliku učiti od studenata medicinskog fakulteta iz Udruge Stepp, koji su svoje znanje prenosili s entuzijazmom i stručnošću te strpljivo odgovarali na mnogobrojna pitanja koja su im sudionici postavili.

Reakcije sudionika bile su izuzetno pozitivne, a mnogi su istaknuli kako su sada puno sigurniji u svoje sposobnosti reagiranja u slučaju hitne situacije.

Sretni smo i ponosni što smo dio ove inicijative kojoj je cilj osvijestiti što veći broj ljudi o važnosti poznavanja pravila prve pomoći, jer upravo pomoću njih možemo spasiti nečiji život!

Veliko hvala Groupama osiguranju i članovima Udruge Stepp!

Datoteke
za preuzimanje

No items found.