Psihoterapijski 3P praktikum: Psihoanalitički koncepti psihoterapijskog liječenja

Psihoterapijski 3P praktikum: Psihoanalitički koncepti psihoterapijskog liječenja

20.2.2024

Šestu radionicu u ciklusu Psihoterapijski 3P paktikum održat će doc. dr. sc. Anton Glasnović

Psihoanaliza kao metoda liječenja psihičkih oboljenja i poteškoća nije najstarija psihoterapijska metoda, ali je svakako najopsežnija literaturom i najduža po trajanju. Temelji se na nesvjesnim obrascima mentalnog funkcioniranja koji se psihoanalitičkim procesom interpretiraju, kontejniraju i na zdrav način internaliziraju. Upravo zbog dubine i dužine procesa, u doba brzih rješenja, ova je metoda izgubila na popularnosti. No upravo zbog glavnog cilja psihoanalize, a to je ispunjeniji i kreativniji život, svi pacijenti čija je psihoanaliza dovršena smatraju vrijeme i novac uložen u vlastiti proces psihoanalitičkog sazrijevanja najvrjednijim iskustvom u životu.

Doc. dr. sc. Anton Glasnović, dr. med., specijalist neurologije i psihoanalitičar u sklopu Psihoterapijsko 3p praktikuma održati će radionicu „Psihoanalitički koncepti psihoterapijskog liječenja“. Radionica će se održati u ponedjeljak 11. ožujka 2024. s početkom u 18.00 sati u prostorima Bernaysa (Ulica grada Vukovara 23).

Polaznici radionice imati će prigodu upoznati se s osnovnim konceptima psihoanalitičke tehnike i znanosti na kojoj se ona temelji.

Kotizacija za sudjelovanje na radionici je 25,00 EUR (uključen PDV), a za studente 20,00 eura (uključen PDV).

Prijaviti na radionicu možete se putem poveznice.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.