Prvi dan nastave za studente novog diplomskog studija Vodstvo i menadžment

Prvi dan nastave za studente novog diplomskog studija Vodstvo i menadžment

16.10.2023

Inovativni i interaktivni studijski program za buduće lidere modernog poslovanja rezultat je Bernaysovog desetogodišnjeg iskustva i suradnje s poslodavcima te praćenja trendova i potreba gospodarstva

Prva generacija studenata diplomskog studija Vodstvo i menadžment, po profilu i sadržaju, jedinstvenog u Hrvatskoj, započela je s nastavom posebnim Welcome Day-om. U neformalnoj i opuštenoj atmosferi studenti su se upoznali s kolegama te profesorima i djelatnicima.


Pročelnica odjela za poslovnu ekonomiju doc. dr. sc. Dina Tomšić, studentima je poželjela dobrodošlicu istaknuvši kako je izrazito sretna i ponosna. „Novi diplomski studij Vodstvo i menadžment plod je truda, rada i jednog avangardnog angažmana te mi je drago da ste to prepoznali upisavši Bernays. Na ovom studiju ćete učiti kako da zaista vodite biznis, nećemo vas učiti klasičnim teorijama, nego aplikativnom znanju koje ćete primjenjivati u vođenju i realizaciji projekata. Svakako ono što Bernays razlikuje jest da smo dinamična sredina, izrazito inovativno okruženje koje studentima pruža set praktičnih i teorijskih, strukturiranih znanja koja će vam koristiti za napredovanje u karijeri, što i je misija ovog novog diplomskog studija Vodstvo i menadžment.“


Visoka satnica praktične nastave, suradnja s budućim poslodavcima kroz 300 sati stručne prakse te mogućnost odabira između 30 izbornih kolegija, razlozi su zbog kojih su studenti odabrali ovaj studij za nastavak svog obrazovanja. Osim diplomskog studija Vodstvo i menadžment, Bernays je u ovoj akademskoj godini pokrenuo i prijediplomski studij Poslovno upravljanje, čiji su brucoši već uplovili u akademske obveze počevši s nastavom početkom listopada.


Uz novi diplomski studij Vodstvo i menadžment, akademski put na Bernaysu nastavila je i nova generacija diplomskog studija Upravljanje odnosima s javnošću.

 
„Sada ste na jednoj ozbiljnijoj, zrelijoj razini, na onom posljednjem koraku do poslovne karijere, cilja koji ste sami sebi zacrtali. U cijelom tom procesu dok studirate, učite, napredujete, nemojte zaboraviti samo jednu stvar, a to je da je ovo doba najljepše doba u životu, nemojte zaboraviti i uživati“, studentima je poručio prodekan za strateške projekte Ivan Pakozdi, v. pred.


Hvala svima na ukazanom povjerenju, a budućim magistrima poslovnog upravljanja te odnosa s javnošću, želimo uspješnu akademsku godinu 2023./2024., uz ostvarenje postavljenih ciljeva.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.