Održana zajednička sjednica Katedre za menadžment i marketing te Katedre za turizam

Održana zajednička sjednica Katedre za menadžment i marketing te Katedre za turizam

15.2.2024

Na Veleučilištu Edward Bernays, unutar Odjela za komunikacije te Odjela za poslovnu ekonomiju, djeluje ukupno šest katedri

U srijedu, 14. veljače održana je zajednička sjednica Katedre za menadžment i marketing te Katedre za turizam na Veleučilištu Edward Bernays. Sjednicu su predvodili predstojnici katedri, dr. sc. Damir Novotny (predstojnik Katedre za menadžment i marketing) i prof. dr. sc. Doris Peručić (predstojnica Katedre za turizam).

Članovi Katedri razgovarali su o nastavnom procesu u tekućoj Akademskoj godini 2023./2024., o proteklom, zimskom semestru na postojećim, kao i novim studijskim programima. Također dotakli su se izvedbenog plana za ljetni semestar za postojeće i nove studijske programe (TDM, EMT, BBA, MLM). Jedna od tema svakako je bila izbori te reizbori predavača u zvanja.

Na Bernaysu djeluje ukupno šest katedri, u sklopu Odjela za poslovnu ekonomiju ustrojene su Katedra za menadžment i marketing (predstojnik dr. sc. Damir Novotny) te Katedra za turizam (predstojnica prof. dr. sc. Doris Peručić) i Katedru za financije (predstojnik dr. sc. Paško Anić-Antić, prof. struč. stud) te unutar Odjela za komunikacije ustrojena je Katedra za odnose s javnošću (predstojnik Ivan Pakozdi, v. pred.), Katedra za interdisciplinarne znanosti (predstojnik prof. dr. sc. Pero Maldini) i Katedra za jezike i kulturu (predstojnik Adrian Beljo, v. pred.).

Datoteke
za preuzimanje

No items found.