Održana sjednica Katedre za interdisciplinarne znanosti

Održana sjednica Katedre za interdisciplinarne znanosti

20.1.2024

Na Veleučilištu Edward Bernays, unutar Odjela za komunikacije te Odjela za poslovnu ekonomiju, djeluje ukupno šest katedri

U petak 19. siječnja održana je sjednica Katedre za interdisciplinarne znanosti na Veleučilištu Edward Bernays. Sjednicu je predvodio predstojnik katedre prof. dr. sc. Pero Maldini.

Članovi Katedre razgovarali su o nastavnom procesu u tekućoj Akademskoj godini 2023./2024., o završetku zimskog semestra te planovima u ljetnom semestru. Također, jedna od tema sjednice bili su i izbori te reizbori predavača u zvanja.

Na Bernaysu djeluje ukupno šest katedri, u sklopu Odjela za komunikacije ustrojena je  Katedra za interdisciplinarne znanosti te uz nju Katedra za odnose s javnošću (predstojnik Ivan Pakozdi, v. pred.) i Katedra za jezike i kulturu (predstojnik Adrian Beljo, v. pred.), te u sklopu Odjela za poslovnu ekonomiju uz Katedru za financije (predstojnik dr. sc. Paško Anić-Antić, prof. struč. stud), Katedra za menadžment i marketing (predstojnik dr. sc. Damir Novotny) te Katedra za turizam (predstojnica prof. dr. sc. Doris Peručić).

Datoteke
za preuzimanje

No items found.