Dan karijera 2024!

Dan karijera 2024!

29.2.2024

Vidimo se na prvom Danu karijera na Bernaysu u srijedu 6. ožujka!

Iskoristite priliku za networking, upoznavanje s tržištem rada i stjecanjem dodatnih znanja kako i na koji način se najbolje predstaviti budućim poslodavcima.

U srijedu, 6. ožujka Veleučilište Edward Bernays organizira svoj prvi Dan karijera! Dan posvećen svim studenticama i studentima koji žele saznati nešto više o tome gdje mogu na praksu, ali i kakve su prilike za daljnje zaposlenje.

Na danu karijera sudjelovati će 20 renomiranih tvrtki, agencija i medija s kojima ćete moći razgovarati o prilikama, praksama, poslu i napredovanju na tržištu rada. Svaka od tvrtki, agencija i medija predstavit će svoje poslovanje i prilike koje nude studentima i mladim ljudima koji tek izlaze na tržište rada.

Tako ćete imati priliku razgovarati s Anić Outdoor Advertising, Apriori World, Black Carpet Consulting, Grizli komunikacije, Hauska & Partner, Hrvatski radijski forum, Komunikacijski laboratorij, Komunikacijski ured Colić, Laco i partneri, Laconiq, Mplus Grupa, Millenium promocija, Nova TV, Papar / HGSPOT, PR365 studio, RTL Hrvatska, Specijalna Bolnica Sveta Katarina, Večernji list, 24 sata, ZGRADOnačelnik i Groupama Osiguranje.

Cijeli Dan karijera ispunjen je raznim aktivnostima, pa tako dan započinje već u 10:30 s prvom radionicom pod nazivom Kako razgovarati za posao - radionica za bolje predstavljanje na selekcijskom intervjuu, koju će voditi doc. dr. sc. Maša Tonković Grabovac, profesorica kolegija iz psihologije rada i organizacijske psihologije te područja ljudskih potencijala.

Druga radionica na redu je odmah u 11:40 na kojoj će Domagoj Morić, CEO i osnivač tvrtke DOMAS te komunikacijski stručnjak studente podučiti učinkovitom pisanju životopisa i molbe za posao - Uspješno se istakni: Učinkovito pisanje životopisa i molbe.

Posljednja, veoma bitna radionice odnosi se na društvene mreže, odnosno najpopularniju poslovnu društvenu mrežu, radionicu Od profila na LinkedInu do posla u 5 koraka vodit će Maja Krištafor, komunikacijska i Employer Branding stručnjakinja, a počinje u 12:30 sati.

Ove tri inspirativne radionice pružit će vam jedinstvenu priliku za učenje, stjecanje novih vještina i povezivanje s vodećim stručnjacima iz različitih industrija. A osim radionica još jedna odlična prilika za čuti inspirativne priče jest okrugli stol koji će se održati u 16:30.

Tema okruglog stola koji se održava zajedničkim snagama u sklopu novog serijala poslovnih panel rasprava kojeg Veleučilište organizira, Business Insights Arena te Dana karijera, jest Od prakse do karijere: Kako ti stručna praksa otvara vrata na tržištu rada?

Raspravljat će se o ključnim temama koje oblikuju današnje tržište rada, pružajući uvid u trendove i perspektive koje će oblikovati vašu karijeru. O stanju na tržištu rada, poziciji studenata i mladih koji tek ulaze na tržište rada, što trebaju znati, na što obratiti pozornost i koliko im formalno obrazovanje pomaže te kako da najbolje iskoriste stručnu praksu.

Sudionici okruglog stola su: doc. dr. sc. Anita Šulentić, predsjednica Instituta radijske industrije s više od petnaest godina medijskog iskustva; Igor Vukasović, direktor Korporativnih komunikacija Hrvatskog Telekoma; Sanja Lolić, Menadžerice odjela ljudskih resursa – Mplus Grupa te Dario Stajčić, Social Media Team Lead – Laconiq agencija. Panel će moderirati Branko Janjić, voditelj Ureda za odnose s partnerima na Bernaysu.

Dan karijera namijenjen je svim studentima Bernaysa, bez obzira jeste li prva ili posljednja godina studija, praksa na Bernaysu obvezna je svake godine te samim time prilika za rast, razvoj i ulazak na tržište rada.

Vidimo se u srijedu 6. ožujka na Bernaysu!

Datoteke
za preuzimanje

No items found.