Studenti u posjetu ERSTE banci: Interna i eksterna komunikacija

Studenti u posjetu ERSTE banci: Interna i eksterna komunikacija

11.4.2024

Terenska nastava važan je dio obrazovnog iskustva na Bernaysu jer pridonosi praktičnom učenju, motivaciji studenata te proširivanju razumijevanja komunikacijske industrije

Studenti druge godine prijediplomskog studija Komunikacijski menadžment u sklopu kolegija Korporativno komuniciranje posjetili su sjedište ERSTE Banke u Zagrebu, gdje su mogli čuti i upoznati se sa svim komunikacijskim aktivnostima koje ova korporacija provodi.

Tako su iz prve ruke saznali na koji način funkcionira interna i eksterna komunikacija u bankarskom sektoru, koja je uloga DOP-a u komuniciranju velikih korporacija i sl.

Nakon uvodnog obraćanja direktora korporativnih komunikacija i Bernaysovog predavača na istoimenom kolegiju Daria Gabrića, o eksternoj komunikaciji govorila je Danijela Trbović, Maja Bušljeta o internoj, Sara Zadravec o Školi pametnih financija projektu koji Erste banka redovno provodi i na Bernaysu, a Marija Brusić o održivom poslovanju. Predavanje su zaključile Marina Rakas Starčević i Kristina Ćurćić koje su studentima približile video produkciju u banci.

Najhrabriji studenti dobili su priliku sudjelovati u prijenosu uživo iz TV studija ERSTE banke.

Terenska nastava sastavni je dio studijskog programa prijediplomskog studija Komunikacijski menadžment, koja kroz jedinstven sustav studijskih posjeta studentima omogućava da se već od prve godine studija upoznaju sa stvarnim okruženjem i poslovnom praksom komunikacijske industrije.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.