Bernaysova ekipa i studenti na Hrvatskim svjetskim igrama 2023

Bernaysova ekipa i studenti na Hrvatskim svjetskim igrama 2023

26.7.2023

Bernays djeluje kao komunikacijski partner ovogodišnjeg izdanja igara, a naše studentice u sklopu svoje stručne prakse sudjeluju kao članice press tima događaja

Započele su Hrvatske svjetske igre 2023! Veleučilište Edward Bernays je ponosni komunikacijski partner ovogodišnjih, petih po redu Hrvatskih svjetskih igara, hvalevrijednog projekta velike važnosti za hrvatske iseljenike, usmjerenog na povezivanje Hrvata u domovini i izvan nje te poticanje povratka iz dijaspore.

S istom misijom poticanja povratka Hrvata u domovinu, Bernays već tri godine provodi projekt BeReady2Return, natječaj kroz kojeg potomci iseljenih Hrvata mogu osvojiti puno ili djelomično pokriće školarine, ako se odluče studirati na Veleučilištu Edward Bernays. Upravo su kroz taj projekt u domovinu svojih predaka povratak ostvarile Marina Kaleb i Tanyja Victoria O'Malley, studentice koje ovih dana stječu praktična znanja kao dio press tima Hrvatskih svjetskih igara, gdje zajedno s kolegicom Julijom Sliško koordiniraju komunikaciju s medijima i natjecateljima, njih više od 900 iz 26 zemalja.

Prijave na BeReady2Return traju do 17. rujna.

Isto tako, Bernaysova ekipa pozicionirala se na informativnom pultu u sklopu Welcome dvorane studentskog doma Stjepan Radić. Predstavljajući projekt #BeReady2Return izravno onima kojima je namijenjen, imali smo priliku čuti i priče mladih iseljenika, od kojih su mnogi prvi put posjetili zemlju svojih predaka.

Kroz ovu suradnju, vjerujemo da će neki možda upravo priliku za kvalitetno školovanje u domovini predaka na Veleučilištu Edward Bernays prepoznati kao dobar razlog za povratak.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.