dr. sc. Veseljka Rebić Lovrić

dr. sc. Veseljka Rebić Lovrić

Životopis

Veseljka Rebić Lovrić diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2002. godine, a doktorica znanosti iz znanstvenog područja društvenih znanosti,
znanstveng polja psihologije, znanstvene grane opće psihologije postala je 2011. godine na istom fakultetu. 2018. godine, nakon čega je na Oxford Brookes University završila za professional coach, mentora. Uz to, educirala se na brojnim seminarima iz upravljanja ljudskim potencijalima te upravljanja projektima.

Višegodišnje iskustvo u HR-u stekla je radeći u velikoj tvrtki, gdje se upoznala sa svim procesima HRa, posebice s područjem planiranja ljudskih potencijala te razvojem strategija zapošljavanja i provođenja selekcijskih postupaka. Svoj rad u području ljudskih potencijala nastavila je kroz konzultantske angažmane vezane uz organizacijski razvoj, razvoj rukovoditelja, treninge i individualno savjetovanje. Znanstveno iskustvo stekla je radeći na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu kao istraživač i predavač. Danas je vlasnica konzultantske tvrtke te predaje na Veleučilištu Bernays te Centru za poslijediplomske studije Sveučilišta u Zagrebu.

Znanstveni radovi