Tišina, snima se! Studenti pokrenuli podcast „10 za 10“

Tišina, snima se! Studenti pokrenuli podcast „10 za 10“

11.10.2023

Studentski zbor Bernaysa u suradnji s Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj objavljuje deset podcast epizoda povodom dvije obljetnice

Studentski zbor Veleučilišta Edward Bernays i Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj udružili su snage i pokrenuli serijal epizoda podcasta povodom deset godina rada Bernaysa i deset godina od pristupanja Hrvatske Europskoj uniji.

Imajući na umu kako se EU neprestano razvija, a globalni izazovi postaju sve složeniji, javlja se potreba za pristupačnim i zanimljivim sadržajem o svjetskim i europskim trendovima. Podcast, prikladnog naziva  „10 za 10“, osmišljen je kao platforma na kojoj se stručnjaci i mladi okupljaju kako bi istražili i predstavili prilike i mogućnosti europske zajednice, a čijeg pripadanja smo nedovoljno svjesni. Raspravljat će se tako i o aktualnim izazovima s kojima se Europa suočava, ali i što nas očekuje u svijetu globalizacije.

Koliko je održiva naša svakodnevica, što nam donosi tržište rada budućnosti, koji su izazovi i prilike vezane uz razvoj umjetne inteligencije, koliko je važna medijska pismenost, treba li spustiti dobnu granicu za birače na 16 godina – samo su neka od brojnih pitanja na koja će odgovor dati vodeći stručnjaci iz područja tih tema.

Ovim projektom, Studentski zbor Bernaysa i Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj nada se uključiti raznoliku publiku koji nadilazi granice i generacije.

Slušatelji mogu očekivati istaknute goste i kreatore mišljenja, kao i uključiti se u rasprave putem društvenih mreža, a same epizode biti će dostupne putem YouTube platforme.

Iznimno smo ponosni na naše studente i članove Studentskog zbora Bernaysa koji upravo svojom proaktivnošću uspješno realiziraju ovaj projekt kojim koordinira Nina Fakin.

U provedbi Podcasta „10 za 10“ sudjelovali su studenti sa svih studijskih programa:

Ana Lanč, Anamaria Bilić, Ela Marić, Karlo Erceg, Eugen Bašić, Issa Kralj, Ivan Capković, Ivona Perić, Julija Sliško, Karla Budimir, Lila Bajić, Lorena Antunović, Lovro Matković, Lucija Tesla, Matija Pavleković, Mia Marić, Mirna Lončarić, Mirna Kozina, Mladen Hren, Nika Dudek Zorić, Lučana Kandžija, Tanya Victoria O'Malley i Vjeran Belošević.

Dragi studenti, sretno u daljnjem radu!

Datoteke
za preuzimanje

No items found.