Seminar za nastavnike o ishodima učenja uoči 11. akademske godine na Bernaysu

Seminar za nastavnike o ishodima učenja uoči 11. akademske godine na Bernaysu

26.9.2023

Sastanak za nastavnike održao je prodekan za akademske poslove mr. sc. Zdeslav Milas uz radionicu koju je vodila doc. dr. sc. Lana Ciboci

Uoči početka 11. akademske godine, na Bernaysu je 26. rujna 2023. godine održan sastanak i seminar za Bernaysove nastavnike u novoj akademskoj godini.


Sastanak je održao prodekan za akademske poslove mr. sc. Zdeslav Milas koji je nastavnike upoznao i informirao o nastavnom procesu, komunikacijskim platformama i tehničkim uputama koje se odnose na komunikaciju sa studentima i drugim dionicima Bernaysa.


Također, tijekom sastanka skrenuo je pozornost na stručna i znanstvena usavršavanja nastavnika s naglaskom na praćenje uvjeta za izbor u nastavna zvanja i važnost objavljivanja radova. Nastavnici su upućeni i u sva vrednovanja koja Bernays provodi s ciljem osiguravanja i unaprjeđenja sustava kvalitete.


U organizaciji Ured za kvalitetu Bernaysa održan je i posebni seminar za nastavnike koju je vodila doc. dr. sc. Lana Ciboci. U sklopu radionice nastavnici su educirani o vrednovanju kvalitete nastavnog procesa, kreiranju silabusa i uputa za polaganje kolegija, ishodima učenja, ECTS bodovima te izboru literature.

Tijekom radionice poseban je naglasak stavljen upravo na ishode učenja, a nastavnicima je istaknuta važnost i svrha ECTS bodova s obzirom na važnost uspostavljanja veze između ishoda učenja, razine studija, načina učenja, vrednovanja postignuća te u konačnici ocjenjivanja.

Svim nastavnicima želimo sretnu i uspješnu novu akademsku godinu 2023./2024.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.