Psihoterapijski 3P praktikum: Razlike u savjetovanju i psihoterapiji

Psihoterapijski 3P praktikum: Razlike u savjetovanju i psihoterapiji

18.3.2024

Sedmu radionicu u ciklusu Psihoterapijski 3P paktikum održat će Jelena Vrsaljko, učitelj i supervizor transakcijske analize (PTSTA)

Često se događa da je granica između psihoterapije i savjetovanja maglovita i nejasna. Ponekad je dovoljno kratkotrajno psihološko savjetovanje kako bismo pronašli rješenja za probleme koji nas muče, ali ponekad je potrebna i dugotrajnija psihoterapija koja je jedan od najkvalitetnijih načina rada na mentalnom zdravlju osobe.

Kroz teoriju transakcijske analize i koncepte TA, brojne primjere iz prakse te u jednoj interaktivnoj atmosferi, Jelena Vrsaljko, učitelj i supervizor transakcijske analize (PTSTA), pokušat će doći do odgovora o razlikama u savjetovanju u psihoterapiji  na radionici Psihoterapijskog 3p praktikuma koja će se održati u ponedjeljak, 8. travnja 2024. s početkom u 18.00 sati u prostorima Bernaysa (Ulica grada Vukovara 23).

Kotizacija za sudjelovanje na radionici je 25,00 EUR (uključen PDV), a za studente 20,00 eura (uključen PDV).

Prijaviti na radionicu možete se putem poveznice.

Jelena Vrsaljko je certificirani psihoterapeut, učitelj i supervizor transakcijske analize. Svoju životnu misiju  ostvaruje u Centru Budi svoj gdje zajedno s kolegama u kreativnoj atmosferi provodi razne programe koji za cilj imaju otkrivanje sebe. Kako bi u TA rekli ispod zabrana, drivera, uvjerenja skriva se naše pravo ja.  Jako voli transakcijsku analizu i njene koncepte i svaki put je entuzijastična kada svoja znanja iz TA može podijeliti s drugima. Udana je i majka tinejdžerice Tonke. Svoje slobodno vrijeme voli provoditi istražujući seoska gospodarstva u okolici Zagreba i šire, isprobavajući zajedno s mužem nove recepte i zabavljajući se s prijateljima. Jako voli planirati putovanja i putovati, igrati se, čitati, gledati dobre filmove, fotografirati, jedriti i skijati…Mrzi tripice, hladetinu i komarce!

Datoteke
za preuzimanje

No items found.