Postani djelom nove generacije Političke akademije – Upisi u tijeku!

Postani djelom nove generacije Političke akademije – Upisi u tijeku!

24.11.2023

Tromjesečni edukacijski program namijenjen akterima u različitim sferama političkog života, od praktičara do onih koji se tek pripremaju za ulazak u političku arenu, kreće od veljače 2024.

Program cjeloživotnog obrazovanja koji na jednom mjestu nudi kompletna znanja neophodna za kvalitetnije političko djelovanje – Politička akademija, otvara upise za nove polaznike.

Interdisciplinarni nadstranački program s ciljem unaprijeđena kompetencija polaznika, namijenjen je svim političkim akterima koji žele steći dodatna znanja i vještina na ovom području.

Budući polaznici upoznat će se s ključnim alatima za upravljanje političkim procesima i onima koji utječu na stajališta i opredjeljenja.

Polaznike kroz program vode predavači s bogatim teorijskim znanjem i praktičnim iskustvom stečenim u upravljanju političkim procesima, savjetovanjem političkih aktera ili analiziranjem hrvatske i međunarodne političke scene. Posebnost programa su predavači iz različitih političkih opcija što mu daje dodatnu širinu, a polaznicima omogućuje stjecanje praktičnih znanja od predavača e različitog političkog spektra.

Nastava za treću generaciju polaznika Političke akademije počinje u veljači 2024., a za sve koji neće moći prisustvovati nastavi u Zagrebu bit će osigurana mogućnost njihovog sudjelovanja online, korištenjem digitalnih platformi za učenje na daljinu, kao i pristup ključnim materijalima koji se koriste za izvedbu nastave.

Program traje 120 sati, a provodi se kroz tri mjeseca subotom o obliku 10 tematskih modula. Prilagođen je hrvatskom političkom okruženju, primjenjiv je u političkom djelovanju polaznika, uključiv i otvoren za sve polaznike bez obzira na njihove političke preferencije i stranačke boje.

Prijavu na program možete izvršiti putem POVEZNICE.

U sklopu programa obrađuju se teme: menadžment u politici, upravljanje političkim procesima, strateško liderstvo, upravljanje imidžom i osobnim brendiranjem, napredne komunikacijske vještine, javni nastupi, komunikacija s medijima i nastupi u medijima, diplomatski protokol i političko ponašanja te organizacija i vođenje političkih kampanja.

Nakon završetka programa edukacije polaznici dobivaju Certifikat. Interes za program u prvoj generaciji iskazali su: gradonačelnici, načelnici, župani, pročelnici, saborski zastupnici, predsjednici gradskih vijeća i četvrti te drugi akteri političkog života u Hrvatskoj. Međutim, program mogu pohađati i osobe bez prethodnog političkog iskustva.

Više o Političkoj akademiji možete pročitati ovdje.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.