Bernays upisuje 8. generaciju polaznika Propedeutike psihoterapije

Bernays upisuje 8. generaciju polaznika Propedeutike psihoterapije

6.6.2023

Program je namijenjen polaznicima koji su u procesu stjecanja licence za savjetodavnog terapeuta

Veleučilište Edward Bernays otvorilo je prijave za upis 8. generacije polaznika programa Propedeutika psihoterapije. Riječ je o programu koji pruža temeljna znanja i vještine iz područja psihologije, medicine (psihijatrije), socijalnog rada i rehabilitacijskih znanosti za obavljanje djelatnosti psihoterapije, a izvodi se sukladno dopusnici Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske.

Za upis potrebno je popuniti online obrazac te osobno donijeti ili u elektroničkom obliku (scan ili fotografija) poslati presliku diplome ili potvrde o završenom studiju i osobne iskaznice. Ako pohađate ili ste završili psihoterapijski pravac potrebno je dostaviti potvrdu o upisanoj odnosno završenoj edukaciji. Dokumente nije potrebno ovjeravati kod javnog bilježnika.

Za rane upise i uplatu školarine odnosno njezine prve rate do 30. lipnja 2023. odobravamo prigodni popust.

Uvjet za upis programa je završen preddiplomski sveučilišni studij ili preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij.

Nastava se odvija kontaktno u učionici uz mogućnost praćenja i sudjelovanja u nastavi online te dostupne snimke s predavanja.

Više informacija o programu možete pronaći na www.bernays.hr.

Možete nas kontaktirati na:

E-mail: franjo.skoko@bernays.hr

Mobitel: +385 91 46 69 691

Telefon: + 385 (0)1 400 81 65

Datoteke
za preuzimanje

No items found.